Χαρακτηριστικά Δαπέδων

Η Cosmocarpet αποτελεί σήμερα έναν πανελλήνιο ηγέτη στον τομέα των πλαστικών δαπέδων PVC ( μουσαμάδες δαπέδου), καθώς είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αλλά και στις προτιμήσεις κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία.

Παράγει ένα ευρύ φάσμα δαπέδων σε διάφορα υλικά, τα οποία είναι εύκολα στην εγκατάσταση και ανθεκτικά στο χρόνο. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας, αισθητικής και λειτουργικότητας. Η εταιρεία μας διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε είδη απομιμήσεων ξύλου, πέτρας και άλλων υλικών, όλα με πρωτοποριακά σχέδια και χρώματα και σε εξαιρετικές τιμές.

Απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον -καθώς κατασκευάζονται με ανακυκλώσιμα υλικά- και συνάμα πολύ πρακτικά, αφού αντέχουν στους λεκέδες και είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα.
Είναι ιδανικά για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους ειδικών προδιαγραφών.

Χαρακτηριστικά δαπέδων Cosmocarpet PVC:

 • Πολύ ανθεκτικά δάπεδα με μεγάλη διάρκεια ζωή
 • Μεγάλη ευκολία τοποθέτησης
 • Κατάλληλα για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους ειδικών προδιαγραφών
 • Τεράστια ποικιλία σε είδη απομιμήσεων ξύλων, πέτρας και άλλων υλικών
 •  Στιβαρή κατασκευή made in EU, με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και ανακυκλώσιμα υλικα
 • Πρωτοποριακά σχέδια και χρώματα
 •  Πρακτικά – αντέχουν στους λεκέδες και είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα
 • Δάπεδα ελέγχου στατικού ηλεκτρισμού
 •  Πολύ καλή αντίσταση στην φωτιά
 • Εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.

Η Cosmocarpet είναι η μόνη εταιρεία που σας προσφέρει δωρεάν δειγματισμό των πλαστικών δαπέδων για παραγγελία άνω των 15 τ.μ. (η προσφορά αυτη ισχύει για την περιοχή της Θεσσαλονίκης και γίνεται στον χώρο σας απλα με ένα τηλεφώνημα στα καταστήματα μας)

Ποιότητες / Προδιαγραφές

Ποιές είναι οι ποιότητες των πλαστικών δαπέδων Cosmocarpet PVC:

1)Το πλαστικό δάπεδο PROMO είναι καθαρά για οικιακή χρήση. Πρόκειται για ένα προιόν Ευρωπαϊκής Προέλεσης με πάχος 0,6 mm και φάρδος 2 μέτρα. Είναι υποαλλεργικό, φιλικό προς το περιβάλλον,εύκολο στο καθάρισμα, water resistant και φυσικά πολύ εύκολο στην τοποθέτηση. Αυτό όμως που τον κάνει ασυναγώνιστο ειναι η τιμή του η οποία δεν συγκρίνεται με οποιοδήποτε αλλο υλικό δαπέδου .

Προδιαγραφές πλαστικού δαπέδου PROMO PVC:
Κατηγορία χρήσης:οικιακή
Πάχος: 0.60 mm
Επιφάνεια φθοράς : 0,10 mm
Βάρος : 1.600 gr/m2
Διαστάσεις : ρολά φάρδους 2m

2)Το Actual plus είναι ένα μεγάλης αντοχής πλαστικό δάπεδο ( μουσαμάς δαπέδου) που θα αντέξει μία ζωή σε χώρο κατοικίας αλλά και πολλά χρόνια σε ελαφριά επαγγελματική χρήση, όπως χώρους γραφείων. Οι επιλογές χρωμάτων είναι ανάμεσα σε μοντέρνες αποχρώσεις ξύλου και πέτρας.

Το πλαστικό δάπεδο Actual plus είναι ιδανικό για ανακαινίσεις καθώς μπορεί να μπει ακόλλητο, ενώ το υπόστρωμα του απορροφά όλες τις μικρές ανωμαλίες, ακόμη και τους αρμούς από κεραμικά πλακάκια, ελαχιστοποιώντας τις ανάγκες προεργασίας που πάντοτε δημιουργούν τα υπολείμματα από τα παλαιά δάπεδα.

Προδιαγραφές πλαστικού δαπέδου ACTUAL PLUS PVC:

 • Κατηγορία χρήσης :22 (επαγγελματικό) & οικιακό
 • Πάχος:2,80 mm
 • Επιφάνεια φθοράς:0,20 mm
 • Βάρος:1.490 gr/m2
 • Διαστάσεις:ρολά φάρδους 3m & 4m
 • Υπόστρωμα:Textile
 • Αντοχή σε καρέκλες με ροδάκια:ΝΑΙ
 • Αντιστατικότητα: <2kV (αντιστατικό)
 • Ακαυστότητα:Bg-s1 (βραδύκαυστο)
 • Ηχομόνωση:16 db

3)Το εύκαμπτο πλαστικό δάπεδο με τάπες BALI PVC (τάπα) σε ρολά φάρδους 2m . Είναι ιδανικό για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο καθώς είναι βαρέως τύπου δάπεδο , υποαλλεργικό, δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων, παρέχει ηχομόνωση και θερμομόνωση και είναι εύκολο στην τοποθέτηση. Καθώς η σύνθεση του είναι φιλικη προς το περιβαλλον , το καθιστά κατάλληλο και για το οικιακή χρήση.

Προδιαγραφές πλαστικού δαπέδου BALI PVC (τάπα):

 • Χρώματα: γκρι, ανθρακί, μαύρο, καφέ, μπεζ, κόκκινο, μπλέ, πράσινο
 • Πάχος:1,20 mm
 • Επιφάνεια φθοράς:0,20 mm
 • Βάρος:2.100 gr/m2
 • Διαστάσεις:ρολά φάρδους 2m
 • Αντιστατικότητα:<2kV (αντιστατικό)
 • Ακαυστότητα:Bfl-s1 (βραδύκαυστο)
 • Ηχομόνωση:4 db

4)Και φυσικά οι πλαστικές λωρίδες LTV οι οποίες είναι μια κατηγορία ξεχωριστή καθώς είναι το νέο επαναστατικό προιόν για το δάπεδο . Οι υπερσύγχρονες προδιαγραφές του , η εξελιγμένη μελέτη και κατασκεύη του απο τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κόσμου και η ανταγωνιστική τιμή του το κατατάσουν στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για αυτό το προιόν και τις τιμές του στις πληροφοριές προιόντων στις “πλαστικές λωριδές LTV” .

Τοποθέτηση Δαπέδων

Πληροφορίες τοποθέτησης πλαστικών δαπέδων

1. Το δάπεδο πρέπει να τοποθετηθεί σε θερμοκρασία δωματίου τουλάχιστον 18 ° C, σε θερμοκρασία δαπέδου τουλάχιστον 15 ° C και σχετική υγρασία μεταξύ 50 και 75%. Μην αερίζετε το χώρο κατά την τοποθέτηση.
2. Για την καλύτερη εμφάνιση, τοποθετήστε κατά μήκος στην κύρια πηγή φωτός.
3. Το πλαστικό δάπεδο COSMOCARPET μπορεί βέβαια επίσης να κολληθεί πάνω σε ολόκληρη την επιφάνεια. Προηγουμένως, όμως, είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί η φύση του υποδαπέδου και πώς θα πρέπει να είναι προ-επεξεργασμένο ώστε να γίνει επίπεδο ( π.χ. με βάψιμο, γεμίζοντας με κάποια υλικό ισοπέδωσης ή λείανσης ).
Σύμφωνα με το το DIN 18202 πίνακα 3,είναι αναγκαίο να ισοπεδωθούν οι διακυμάνσεις στην επιπεδότητα που υπερβαίνουν τα 2mm ανα 1m.
4. Βεβαιωθείτε ότι το υποδάπεδο είναι απολύτως στεγνό, επίπεδο, σταθερό και καθαρό. Προϋπάρχοντες αρμοί διαστολής θα πρέπει να διατηρηθούν στην ίδια θέση και να παρέχουν τον ίδιο χώρο στο πάτωμα για να κινηθεί.
Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο τοποθέτησης, παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε κόλλα πολυουρεθάνης (PU) .
5. Παρακαλώ ακολούθησε πιστά τις οδηγίες τοποθέτησης.
Εάν η τοποθέτηση του δαπέδου δεν είναι σωστή, τότε η εγγύηση ακυρώνεται.
Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, διακόψτε την τοποθέτηση και συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας.

 

Σημαντικό !!!!
Μην κολλάτε τα πλαστικά δάπεδα COSMOCARPET πάνω από ενδοδαπέδια θέρμανση.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία τοποθέτησης πατωμάτων. (για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία επικοινωνηστε μαζί μας και θα σας δώσει συμβουλές το εξειδικευμένο συνεργείο μας)

Πλαστικό Δάπεδο Actual Plus 2,8mm –  Νηπιαγωγείο ”Αγροτική Φωλιά” στο Κορδελιό

τοποθέτηση δαπέδου

Πλαστικό Δάπεδο 2,8mm πάχος με σχέδιο ξύλου και με σχέδιο patchwork – Εστιατόριο “Καλά Καθούμενα¨στην Πολίχνη

τοποθέτηση δαπέδου
τοποθέτηση δαπέδου

Laminate

Τι είναι το Laminate γενικά;

Η σύνθεσή κατασκευής τους είναι κατά 90% από ξύλο, οι τύποι κατασκευής και διάθεσης τους διαφέρουν από εργοστάσιο σε εργοστάσιο, κάθε εταιρία έχει το δικό του προμηθευτικό ανανεώσιμο δάσος από το οποίο και λαμβάνει την πρώτη ύλη. Το υπόλοιπο κατασκευαστικό ποσοστό του 10% είναι κυρίως σταθεροποιητές και συνθετικά υλικά όπως ρετσίνι το οποίο και είναι απόλυτα φιλικά στο περιβάλλον και κατ επέκταση τον άνθρωπο, επιπλέον δεν περιέχουν καμία ουσία μη επιτρεπτή όπως ακριβώς και το φυσικό ξύλο. Κατά αντιστοιχία είναι και το υλικό που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή σε ντουλάπια, πάγκους κουζίνας, ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, κ.α.

Ποια είναι τα στρώματα υλικών του laminate;

Το laminate πάτωμα αποτελείται από κύρια τέσσερα στρώματα, το πρώτο είναι το κυρίως σώμα αποτελούμενο από υλικό HDF, το δεύτερο είναι ανθεκτικό στρώμα διάφανης μελαμίνης, αυτό αποτελείται από συνθετικό ρετσίνι, το τρίτο είναι το διακοσμητικό χαρτί με διάφορα σχέδια χρώμα και απόχρωση ξύλου, δηλαδή αυτό που βλέπουμε σαν εικόνα, όλα τα παραπάνω έχουν την σταθεροποιητική βάση η οποία είναι και ανθεκτική στην υγρασία, με σύνθεση από πυκνή επίσης μοριοσανίδα.

Η εικόνα και ποιότητα του laminate;

Το διακοσμητικό χαρτί είναι αυτό που δίνει τα διαφορετικά σχέδια ξύλου, ενώ η μεγάλη αντοχή εξασφαλίζεται από την πολύ ανθεκτική επίστρωση μελαμίνης. Στα καλής ποιότητας laminate δάπεδα τα διαφορετικά στρώματα συμπιέζονται ταυτόχρονα σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, στην περίπτωση που θέλουμε κάτι πολύ ανθακτικό σαν υλικό τότε το laminate που θα ζητήσουμε έχει ταυτότητα με ονομασία DPL-direct pressure laminate. Επίσης υπάρχουν κατηγορίες που ξεχωρίζουν την ποιότητα και την ανθεκτικότητα, συμπληρωματικά και για ευκολία διατύπωσης τα δάπεδα laminate ξεχωρίζουν και από τις κατηγορίες, π.χ. (γενική οικιακή χρήση, βαριά οικιακή χρήση, ελαφριά επαγγελματική χρήση, γενική επαγγελματική χρήση, βαριά επαγγελματική χρήση), και επιπλέον είναι απόλυτα συμβατά με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα επιλογής του laminate;

Τα περισσότερα δάπεδα laminate είναι ανθεκτικά στην τριβή, τα χτυπήματα, τα μυτερά τακούνια, τη χάραξη, το κάψιμο από τα τσιγάρα, τα κυλιόμενα φορτία, τις χημικές ουσίες και άλλα, τα καλύτερα δάπεδα αυτού του τύπου είναι πλήρως ανθεκτικά στην υγρασία. Διατίθενται και με ενσωματωμένο ηχομονωτικό υπόστρωμα που περιορίζει το θόρυβο μέσα στον ίδιο χώρο, αλλά και στους περιβάλλοντες χώρους μειώνοντας την αντήχηση μέχρι και κατά 18 db. Καθαρίζονται εύκολα, δε χρειάζονται τρίψιμο ή λουστράρισμα. Είναι αντιολισθηρά, αντιστατικά, αντιαλλεργικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Ιδανικά για ανακαινίσεις λόγω του μικρού πάχους τους. Το δάπεδο laminate αποτελεί ένα νέο δάπεδο μελαμίνης το οποίο τοποθετείται εύκολα η μία σανίδα «κλειδώνει» με την άλλη χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη διατομή τους, χωρίς τη χρήση κόλλας. Επίσης ανάλογα τον τύπο τοποθετούνται “πλωτά” με σύστημα Clic Connect ή Lock Connect αλλά και κολλητά με ειδική ελαστική κόλλα, χωρίς να καταστρέφουν το προϋπάρχον δάπεδο και χρησιμοποιούνται άμεσα. Υπάρχει δυνατότητα τοπικής αντικατάστασης σανίδας.

Ποια είναι τα σημαντικά πλεονεκτήματα:

Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων Μεγαλύτερη προστασία έναντι υγρασίας. Γρήγορη τοποθέτηση Αυξημένη αντοχή σε φθορά και διάτρηση. Δυνατότητα χρησιμοποίησης του δαπέδου αμέσως μετά την τοποθέτηση. Σε κάποιους τύπους, δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και επανατοποθέτησης πολλές φορές.

Τα ποιοτικότερα δάπεδα laminate;

Νεότερη σειρά των δαπέδων laminate, είναι τα τελείως ανθυγρά laminate, για εφαρμογές ακόμη και σε λουτρά κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων, στα οποία η υγρασία είναι πολύ μεγάλη και τα COSMOFLOOR – laquerd δάπεδα laminate, με πολύ γυαλιστερή επιφάνεια., παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην αγορά και ως νέα σειρά παράγεται με σύστημα κουμπώματος COSMOFLOOR – uniclic, δηλαδή την καλύτερη δυνατή χρήση κουμπώματος παγκοσμίως.

Τα laminate της Cosmofloor συγκεκριμένα :

Τα laminate της cosmofloor είναι συνήθως φτιαγμένα από την ένωση δύο ή περισσοτέρων συνθετικών και φυσικών υλικών και δίνουν την αίσθηση του ξύλου. Τα laminate της cosmofloor είναι πολύ γνωστά κυρίως για το γεγονός ότι αποτελούν πολύ ανθεκτικά υλικά, με εύκολη εγκατάσταση, μικρότερο κόστος από το συμβατικό ξύλινο δάπεδο και με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη φθορά, το ξεθώριασμα και τους λεκέδες και φυσικά την εξαιρετική τιμή του.
Η κάθε σανίδα laminate της cosmofloor είναι ειδικά διαμορφωμένη πλευρικά, ώστε να κλειδώνει με τις υπόλοιπες και να εφαρμόζει απόλυτα σε αυτές. Διακοσμήστε λοιπόν το δάπεδο σας με laminate της cosmofloor και χαρίστε στο σπίτι σας την αίσθηση του ξύλου με μικρό κόστος

Αποτελούνται απο 4 στρώματα :

1. ΜIΑ ΔΙΑΦΑΝΗ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗ ΦΘΟΡΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ
Αυτό το άνω στρώμα κάνει το δικό σας δάπεδο Quick-Step ανθεκτικό σε λεκέδες, φθορά, κρούσεις, γρατζουνιές, καψίματα και χημικά οικιακής χρήσεως. Αποτελείται από αρκετά στρώματα μελαμίνης τα οποία τοποθετούνται πρεσαριστά στην κεντρική σανίδα HDF σε μηχάνημα πρέσας, κάτω από υψηλή πίεση και θερμοκρασία. Η επιφανειακή στρώση έχει το φινίρισμα υφής/δομής ξύλου ή πλακιδίου που λέγεται “registered-embossed”. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η επιφανειακή δομή βρίσκεται σε τέλεια αρμονία με το σχέδιο.

2. ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ
Αυτή είναι η στρώση που καθορίζει στην πράξη την όψη του δαπέδου σας. Το στρώμα του σχεδίου είναι μία πολύ υψηλής ανάλυσης φωτογραφία πραγματικού ξύλου ή πλακιδίων που αναπαράγεται με εξαιρετικά εξελιγμένες τεχνικές εκτύπωσης και το φινίρισμα γίνεται με ρητίνη μελαμίνης. Ο συνδυασμός του τέλειου σχεδιασμού και της επιφανειακής δομής κάνει την απομίμηση του ξύλου ή του πλακιδίου να δείχνει εξαιρετικά πραγματική και φυσική.

3. ΜΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΑΝΙΔΑ HDF
Αυτή η κεντρική σανίδα HDF είναι η καρδιά του δαπέδου Quick-Step Laminate. HDF σημαίνει “High Density Fibre Board” (Σανίδα Υψηλής Πυκνότητας Ίνας). Αποτελείται από εκλεπτυσμένες ίνες ξύλου και υψηλής ποιότητας ρητίνη μελαμίνης. Πρόκειται για μια σανίδα από ίνες ξύλου ανασύνθεσης που επιτρέπει τη χρήση όλων των μερών του δέντρου. Η σανίδα παρουσιάζει μεγάλη ομοιογένεια ως προς τη σύνθεση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Είναι εξαιρετικά γερή, σταθερή και με υψηλή αντοχή στην υγρασία.

4. ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ
Αυτό το ανθεκτικό στην υγρασία στρώμα υποστήριξης εγγυάται μία απόλυτα ευθυγραμμισμένη σανίδα που δεν θα λυγίσει ούτε θα κυρτώσει όταν τοποθετηθεί και συντηρηθεί σωστά.

Τοποθέτηση και Ενδοδαπέδια θέρμανση

Βασικοί κανόνες τοποθέτησης Πατωμάτων COSMOCARPET

1. Το δάπεδο πρέπει να τοποθετηθεί σε θερμοκρασία δωματίου τουλάχιστον 18 ° C, σε θερμοκρασία δαπέδου τουλάχιστον 15 ° C και σχετική υγρασία μεταξύ 50 και 75%. Μην αερίζετε το χώρο κατά την τοποθέτηση.

2. Για την καλύτερη εμφάνιση, τοποθετήστε κατά μήκος στην κύρια πηγή φωτός.

3. Πριν από την τοποθέτηση, υπολογίστε πόσο φαρδιά θα είναι η τελευταία σειρά των σανίδων – μπορεί να χρειαστεί να κόψετε σε μήκος, αλλά δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 5 cm σε φάρδος. Αυτό μπορεί να κάνει απαραίτητο το κόψιμο των σανίδων της πρώτης σειράς πριν από την έναρξη της τοποθέτησης.

4. Το δάπεδο της COSMOFLOOR πρέπει να τοποθετηθεί χρησιμοποιώντας την πλωτή μέθοδο. Με άλλα λόγια, οι σανίδες δεν μπορούν να κολληθούν, να καρφωθούν ή να στερεωθούν με άλλο τρόπο στο υποδάπεδο. Επικολλήστε τη βάση τοίχου μόνο στους τοίχους, όχι στο πάτωμα!

5. Παρακαλώ ακολούθησε πιστά τις οδηγίες τοποθέτησης.

Εάν η τοποθέτηση του δαπέδου δεν είναι σωστή, τότε η εγγύηση ακυρώνεται.
Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, διακόψτε την τοποθέτηση και συμβουλευτείτε τον αντιπρόσωπό σας.
Υψηλής υγρασίας χώροι (μπάνια, πλυσταριά, σάουνα κ.λπ.), χαλιά και xylolith δεν είναι κατάλληλα.
Όταν τοποθετείτε το δάπεδο Kronotex βεβαιωθείτε ότι το υποδάπεδο είναι κατάλληλο.

Κατάλληλα είναι για παράδειγμα

• Το παλιό πάτωμα, όπως ( PVC )πλαστικό δάπεδο ( αρκεί να είναι πλήρως κολλημένο και όχι πλωτό ), ξύλινα πατώματα, κεραμικά ( στεγνά ), λινόλεουμ.
• Τσιμεντοκονία ( με μέγιστο παραμένουσας υγρασίας 2.0 CM%).
• Ξηρή και πλωτή γυψοσανίδα ανυδρίτη (μέγιστη παραμένουσα υγρασία 0,3% CM).
• Κονίαμα μαγνησίτη (μέγιστη παραμένουσα υγρασία 3,0% CM) -(σύστημα μέτρησης της παραμένουσας υγρασίας κατά την εγκατάσταση).

Υψηλής υγρασίας χώροι (μπάνια, πλυσταριά, σάουνα κ.λπ.), χαλιά και xylolith δεν είναι κατάλληλα.
Το υποδάπεδο πρέπει να είναι απολύτως στεγνό, επίπεδο, σταθερό και καθαρό. Μικρές διακυμάνσεις στην επιπεδότητα μπορούν να εξομαλυνθούν με ένα υπόστρωμα (για να μετριάσει το θορύβου βηματισμών)

Σημεία υψηλότερα από 3 mm ανά μέτρο πρέπει εξομαλυνθούν προς τα κάτω, ενώ τα χαμηλά σημεία θα πρέπει να γεμιστούν με υλικό ισοπέδωσης.
Δεν είναι πρόβλημα να τοποθετηθεί δάπεδο COSMOFLOOR πάνω από υδραυλική ενδοδαπέδια θέρμανση, αρκεί να ακολουθήσετε τις ειδικές οδηγίες.
Οι ιδιότητες των δαπέδων μας – όπως η ευνοϊκή θερμική αγωγιμότητα, η φυσική ζεστασιά κάτω από τα πόδια και η ομοιόμορφη κατανομή της επιφανειακής θερμοκρασίας – στην πραγματικότητα συμβάλουν στη μείωση του κόστους θέρμανσης.

Laminate και Ενδοδαπέδια θέρμανση

Οι προετοιμασίες για την τοποθέτηση laminate δαπέδων πάνω από ενδοδαπέδια θέρμανση περιλαμβάνουν:

1. Πρέπει να θερμάνετε τα ορυκτά υποδάπεδα πριν από την τοποθέτηση, για να αποφευχθεί η απελευθέρωση απαράδεκτων τιμών υγρασίας.

2. Να έχετε ένα εγκαταστάτη θέρμανσης που αξιολογεί τις επιπτώσεις θερμότητας.

3. Είναι πολύ σημαντικό να επιτραπούν οι φάσεις θερμού – δροσερού. Κατά την τοποθέτηση, η θερμοκρασία της επιφάνειας του δαπέδου πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 ° C.

4. Προκειμένου να κρατηθούν η υγρασία και οι υδρατμοί έξω, να τοποθετήσετε μία μεμβράνη ΡΕ κάτω (πάχους 0,2 mm).

5. Για να μετριαστεί ο θόρυβος βηματισμών και να παρέχεται θερμομόνωση, τοποθετείστε υπόστρωμα με αφρό  ή άλλο κατάλληλο υλικό.

6. Όταν αρχίσει η θέρμανση κάθε χειμώνα, αυξήστε σταδιακά την ενδοδαπέδια θέρμανση κατά 5 ° C κάθε μέρα μέχρι να φτάσει τη βέλτιστη θερμοκρασία προσαγωγής. Η θερμοκρασία της επιφάνειας του δαπέδου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 26 ° C.

 

ACCOUNT
ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ
Σύνδεση
Δημιουργία Λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας


Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, και για λόγους όπως περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Επαναφορά Κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0