Πλαστικές Λωρίδες LTV

Οι κολλητές λωρίδες LVT είναι η νέα γενιά δαπέδων που παντρεύει την εμφάνιση και κολλητή λογική των laminate με την ανθεκτικότητα και αντοχή των δαπέδων PVC.Οι βινυλικές λωρίδες βγαίνουν στις ίδιες διαστάσεις με τα laminate και λόγω της έυκολης τοποθέτησης και της μεγάλης αντοχής σε χρήση και καταπόνηση αποτελούν την ιδανική λύση για εγκατάσταση σε επαγγελματικούς χώρους (πχ ξενοδοχεία, μαγαζιά γραφεία κλπ.) Εξάλου, λόγω της ασφαλούς τοποθέτησής τους (με αρμούς που δεν ανοίγουν) και της μεγάλης ευκολίας στον καθάρισμό τους οι βινυλικές λωρίδες γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς στα projects όπου απαιτούνται δάπεδα ειδικών προδιαγραφών και αυξημένων απαιτήσεων.

Η εταιρεία Cosmocarpet διαθέτει μια μεγάλη γκάμα βινυλικών λωρίδων (LVT) σε πολλές ποιοτήτες (από κλάση 22 εώς 42 δηλ από ελαφριά οικιακή χρήση ως βαριά βιομηχανική χρήση), πολλά χρώματα και σχέδια:

Ποιότητες Λωρίδων LVT / Προδιαγραφές

1) Οι λωρίδες ILLUSION – LVT είναι η απόλυτά οικονομική λύση, ελαφριάς επαγγελματικής κατηγορίας σε διάσταση 91,4×15,2mm. Βγαίνουν σε 3 χρώματα ξύλου .Είναι ιδανική λύση για ξενοδοχεία που θέλουν να κάνουν μία εύκολη και γρήγορη ανακαίνιση με λωρίδες PVC, προσδίνοντας ένα πολύ όμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Επιφάνεια επεξεργασμένη με PUR, με μεγάλη ανθεκτικότητα στα σημάδια και περιορισμό στις ανάγκες συντήρησης.

Προδιαγραφές πλαστικών λωρίδων Illusion – LVT:
Πάχος φίλμ προστασίας: 0,10mm
Κατηγορία χρήσης:23 (ελαφρύ επαγγελματικό)
Πάχος:2 mm
Επιφάνεια φθοράς:0,10 mm
Διαστάσεις:λωρίδες 914x152mm
Αντοχή σε καρέκλες με ροδάκια:ΝΑΙ
Αντιστατικότητα:<2kV (αντιστατικό)
Ακαυστότητα:Bfl-s1 (βραδύκαυστο)
Αντιολισθηρότητα:R9
Ηχομόνωση:2 db

2) Οι κολλητές λωρίδες Titan- LVT έχουν πάχος 3mm και μπαίνουν με επιπλέουσα τοποθέτηση. Οι κολλητές λωρίδες LTV είναι αντιστατικές, αντιολισθητικές και ανθεκτικές σε καρέκλες με ροδάκια.Ειδικές για βαριά επαγγελματική χρήση καθώς έχουν εξαιρετική αντοχή σε βάρος, είναι 100% ανθιυγρές και έχουν εύκολη τοποθέτηση . Επίσης είναι κατάλληλο και για μπάνιο λόγω του ανθιυγρού του χαρακτήρα .Διατίθεται σε 4 χρώματα ξύλου.

Προδιαγραφές πλαστικών λωρίδων Titan – LVT:

Πάχος φίλμ προστασίας: 0,30mm
Κατηγορία χρήσης:31 (επαγγελματικό)
Πάχος:3 mm
Επιφάνεια φθοράς:0,30 mm
Διαστάσεις λωρίδες:914x152mm
Αντοχή σε καρέκλες με ροδάκια:ΝΑΙ
Αντιστατικότητα:<2kV (αντιστατικό)
Ακαυστότητα:Bfl-s1 (βραδύκαυστο)
Αντιολισθηρότητα:R10 (αντιολισθητικό)
Ηχομόνωση:3 db

Tοποθέτηση λωρίδων LV

Πλαστικές φέτες LVT 3mm Γκρί Ξύλο- Εργοστάσιο σοκολάτας 79η ΔΕΘ

πλαστικές λωρίδες ltv
Πλαστικές φέτες LVT 2mm Δρύινο – Μαγαζί στους Αμπελόκηπους
πλαστικές λωρίδες ltv
Πλαστικές φέτες LVT  3mm Γκρί Ξύλο-Γυμναστήριο Mad στην Σταυρούπολη
πλαστικές λωρίδες ltv
ACCOUNT
ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ
Σύνδεση
Δημιουργία Λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας


Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, και για λόγους όπως περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Επαναφορά Κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0