Πλαστικός Χλοοτάπητας

Τι είναι ο πλαστικός χλοοτάπητας της Cosmocarpet;

Ο πλαστικός χλοοτάπητας είναι έτοιμο γκαζόν σε ρολά μοκέτας, συνήθως 4m φάρδους ή 2m φάρδους. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι απόλυτα ανθεκτικός στον ήλιο και τη βροχή και τοποθετείται εύκολα πάνω στο υπάρχον χώμα ή βεράντα σας. Επειδή πρόκειται στην ουσία για είδος μοκέτας, προφανώς δεν χρειάζεταιπότισμα, κούρεμα και περιποίηση. Μάλιστα, οι ποιοτικοί συνθετικοί χλοοτάπητες έχουν στο κάτω μέρος τους τρύπες αποστράγγισηςγια να φεύγει το νερό της βροχής.
Η εταιρεία μας διαθέτει 6 διαφορετικές ποιότητες συνθετικού γκαζον , οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει 6 διαφορετικές ποιότητες συνθετικού γκαζον, οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας:

1) Το συνθετικό γκαζόν Golf-m είναι η ιδανική λύση δαπέδου για σκάφος, καθώς δίνει ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα χλοοτάπητα, σε συνδυασμό με αντοχή και αντιολισθητικότητα, στοιχεία απαραίτητα στα δάπεδα για σκάφη.
Ο χλοοτάπητας Golf-m βγαίνει σε ρολά πάχους 7mm και φάρδους 2m, είναι εξαιρετικά πυκνός και ανθεκτικός, ενώ διατίθεται σε χρώμα ηλεκτρίκ, πράσινο και ράφ, χρώματα που θα ταίριαζαν στο δάπεδο του σκάφους σας.

Προδιαγραφές πλαστικού χλοοτάπητα Golf-m:

Βάρος πέλους:480 gr/m2
Συνολικό βάρος:1.140 gr/m2
Πυκνότητα:91.350 kn/m2
Πάχος:7 mm
Διαστάσεις:ρολά φάρδους 2m
Υπόστρωμα:latex

2)Συνθετικός χλοοτάπητας Golf-f 7 για εξωτερικούς χώρους σε ρολό φάρδους 2m ή 4m και πάχος 7mm. Δεν επηρεάζεται από νερό και ήλιο.

Προδιαγραφές πλαστικού χλοοτάπητα Golf-f 7:

Συνολικό βάρος:1.260 gr/m2
Πάχος:7 mm
Διαστάσεις:ρολά φάρδους 2m & 4m
Υπόστρωμα:latex

3) To πλαστικό gazon Golf-f 12 ιδανικόγια εξωτερικούς χώρους και βαριά χρήση λόγο της εξαιρετικής αντοχής του.Διατίθεται σε ρολό φάρδους 2m ή 4m και πάχος 12mm.

Προδιαγραφές πλαστικού χλοοτάπητα Golf-f 12:

Συνολικό βάρος: 1.400 gr/m2
Πάχος:12 mm
Διαστάσεις:ρολά φάρδους 2m & 4m
Υπόστρωμα:latex

4)Ο συνθετικός χλοοτάπητας Grassland-20 είναι μία ενδιάμεση λύση χλοοτάπητα, κατάλληλος για τη βεράντα ή τον κήπο σας, προσφέροντας πλούσιο πάτημα 20 mm σε προσιτή τιμή. Πραγματικά ευχάριστη αίσθηση για παιδικούς σταθμους, όπου παιδιά θα ευχαριστηθούν παιχνίδι πάνω στον χλοοτάπητα.
Ο συνθετικός χλοοτάπητας δενχρειάζεται κούρεμα ή πότισμα και είναικατάλληλος για χρήση σε βροχή καιήλιο.Είναι η τέλεια λύση για να χαίρεστε τον κήπο σας από γκαζόν χωρίς ομως την δέσμευση και τις σκοτούρες της συντήρησής του

Προδιαγραφές πλαστικού χλοοτάπητα Grassland-20:

Βάρος πέλους: 760 gr/m2
Συνολικό βάρος:1.731 gr/m2
Πυκνότητα:14.700 kn/m2
Πάχος:20 mm
Διαστάσεις:ρολά φάρδους 4m
Υπόστρωμα:latex με τρύπες αποστράγγισης

5) Το πλαστικό gazon Grassland-30 είναι η απόλυτη λύση για επένδυση της βεράντας, του παιδότοπου του κήπου και κάθε εξωτερικού χώρου. Πολύ πλούσια και πυκνή έκδοση συνθετικού χλοοτάπητα, πάχους 30mm, που δίνει την αίσθηση της φύσης.
Συνθετικός χλοοτάπητας σε ρολά 4m φάρδους και τοποθετείται χωρίς κόλα πάνω σε οποιαδήποτε σχετικά λεία επιφάνεια. Δεν επηρεάζεται από νερό και ήλιο.

Προδιαγραφές πλαστικού χλοοτάπητα Grassland-30:

Βάρος πέλους:1.380 gr/m2
Συνολικό βάρος:2.517 gr/m2
Πυκνότητα:15.750 kn/m2
Πάχος:30 mm
Διαστάσεις:ρολά φάρδους 4m
Υπόστρωμα:latex με τρύπες αποστράγγισης

6) Το Grassland- 40 είναι ο ανθεκτικότερος τύπος πλαστικού χλοοτάπητα πάχους 40 mm .Είναι τεχνητό γρασίδι πληρούμενο με χαλαζιακή άμμο και κόκκους από ανακυκλωμένο καθαρό καουτσούκ. Ο συνθετικός χλοοτάπητας δημιουργήθηκε από την ανάγκη να μειωθεί το κόστος των γηπέδων με φυσικό γκαζόν. Έχει μικρότερα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης και πολλαπλάσιες ώρες λειτουργίας από το φυσικό χόρτο. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.Ιδανικός για γήπεδα ποδοσφαίρου, μίνι ποδοσφαίρου, καθώς και για διαμορφώσεις χώρων αναψυχής και παιδικές χαρές.

Προδιαγραφές πλαστικού χλοοτάπητα Grassland-40:

Υλικό Πέλους. Πολυαιθυλένιο, ανθεκτικό σε UV ακτινοβολία και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και υψηλή αντοχή σε καταπονήσεις.
Υλικό Βάσης. Μαύρο Latex σε διπλή στρώση και πολύεστερικές ίνες ανθεκτικό σε UV ακτινοβολία και υγρασία.
Υψος Πέλους. 40 mm (πάνω από το έδαφος).
Κόμβοι. 8.000 έως 14.000 / m2 ..
Χρώματα. Πράσινο

Η Cosmocarpet είναι η μόνη εταιρεία που σας προσφέρει δωρεάν δειγματισμό των πλαστικών δαπέδων για παραγγελία ανω των 15 τ.μ. (η προσφορά αυτη ισχύει για την περιοχή της Θεσσαλονίκης και γίνεται στον χώρο σας απλα με ένα τηλεφώνημα στα καταστήματα μας)

Tοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα

-Που μπορεί να μπει ο πλαστικός χλοοτάπητας Cosmocarpet;

 

Το έτοιμο γκαζόν μοκέτα μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε χώρο θα είχατε κανονικό γκαζόν. Μπορεί να μπει στον κήπο σας, πάνω σε καλά πατημένο χώμα ήμπορεί να μπει και στη βεράντα σας.Ο πλαστικός χλοοτάπητας θα ταιριάξει με τον οποιοδήποτε χώρο σας χωρίς κανένα πρόβλημα, αφήνοντας μία τέλεια όψη γκαζόν για να την χαρείτε εσείς και η οικογένειά σας.

-To πλαστικό gazon δεν έχει πρόβλημα στο νερό / βροχή

Το έτοιμο γκαζόν μοκέτα είναι συνθετικής/πλαστικής σύνθεσης και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στον ήλιο και τη βροχή. Μπορεί να μένει μόνιμα εκτεθειμένο στον ήλιο, επί πολλούς μήνες, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το χρώμα του. Ο πλαστικός χλοοτάπητας, επίσης, δεν επηρεάζεται από τη βροχή, όσο συχνά και αν βρέχει ή και για οποιαδήποτε έντασης βροχή.

-Ο πλαστικός χλοοτάπητας δεν χρειάζεται πότισμα / κούρεμα

-Η αισθητική του πλαστικού χλοοτάπητα COSMOCARPET είναι τέλεια

Σκεπτόμενοι τον πλαστικό χλοοτάπητα, ότι αφού δεν είναι φυσικό γρασίδι δεν θα φαίνεται πολύ ωραίο, θα διαπιστώσετε πως αν επισκεφτείτε ένα κατάστημα δαπέδων και δείτε τους χλοοτάπητες από κοντά, θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο πλούσιο και αληθοφανές φαίνεται το συνθετικό γκαζόν. Πλούσια υφή πάχους 20mm ή 26mm, ίνα πράσινη με ανακατεμένες λίγες «καμένες» ίνες, για να φαίνεται πιο αληθοφανές το αποτέλεσμα, μαλακό και ευχάριστο πάτημα, είναι στοιχεία του έτοιμου γκαζόν μοκέτας που θα ξεγέλαγαν και τον κάθε γεωπόνο.

-Χρειάζομαι χωματουργικές εργασίες για τον πλαστικό χλοοτάπητα;

Ο πλαστικός χλοοτάπητας, όντας στην ουσία ένα ρολό μοκέτας, μπαίνει πάνω σε λείες επιφάνειες. Είτε πρέπει να το βάλετε πάνω στη βεράντα σας είτε στον κήπο σας, αν είναι σχετικά λείος. Το χώμα πρέπει να μην είναι έντονα ανώμαλο ή/και σαθρό. Αν γενικώς περιποιείστε τον κήπο σας, μάλλον σε τέτοια καλή κατάσταση θα είναι, έτοιμος να δεχτεί τον πλαστικό χλοοτάπητα. Αν όμως υπάρχουν μπάζα ή μεγάλες ανωμαλίες, θα πρέπει να ζητήσετε από τον κηπουρό σας να κάνει, όσο είναι δυνατόν, επιπεδοποίηση στον κήπο σας, ιδανικά με ένα κύλινδρο.

-Τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα Glassland- 40 σε γήπεδα

Η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα Cosmocarpet γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, σε ρολά τα οποία μέτριονται και κόβονται επί τόπου. Τα σημεία επαφής των διαδοχικών κομματιών αναδιπλώνονται και κολλιούνται με πολυουρεθανική κόλλα δύο συστατικών πάνω σε ειδικό γεωύφασμα το οποίο τοποθετείται από κάτω. Λόγω της ειδικής κοκκομετρίας της άμμου με την οποία γεμίζεται ο συνθετικός χλοοτάπητας το γήπεδο δεν λασπώνει μετά την βροχή. Θερμοκρασιακές μεταβολές δεν το επηρεάζουν. Σε αντίθεση με το φυσικό χόρτο δεν χρειάζεται συντήρηση (80-90% λιγότερα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης) και κατά συνέπεια το γήπεδο μπορεί να χρησιμοποιείται συνεχώς.

Πλεονεκτήματα:Το χρώμα του συνθετικού χλοοτάπητα είναι το πράσινο του φυσικού χόρτου και δεν επηρεάζεται από τις υπεριώδεις ακτίνες. Εξασφαλίζεται άμεση απορροή των όμβριων μέσω ενός συστήματος οπών που υπάρχουν στο κάτω μέρος του χαλιού, με αποτέλεσμα το γήπεδο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κατά τη διάρκεια είτε αμέσως μετά τη βροχή.

Συμβουλή
Πριν στρώσετε τον συνθεκτικό χλοοτάπητα, περάστε μία λεπτή στρώση από ψιλό χαλίκι. Έτσι, αν βρέξει πολύ, δεν θα υπάρχει περίπτωση να βγει λάσπη πάνω στο έτοιμο γκαζόν μοκέτα, αφού το νερό θα στραγγίζει μέσα από το χαλίκι και ο πλαστικός χλοοτάπητας δεν θα έρχεται σε άμεση επαφή με το χώμα.

Παιδότοπος σε περίπτερο της ΔΕΘ- 40mm. Gazon

τοποθέτηση χλοοτάπητα

Εργοστάσιο σοκολάτας εξωτερικός χώρος ΔΕΘ – 20mm. Gazon

τοποθέτηση χλοοτάπητα
ACCOUNT
ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ
Σύνδεση
Δημιουργία Λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας


Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, και για λόγους όπως περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Επαναφορά Κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0