Πολιτική Απορρήτου

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

  1. Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.cosmocarpet.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.cosmocarpet.gr , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
  2. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmocarpet.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.cosmocarpet.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmocarpet.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.cosmocarpet.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από το διαδίκτυο.
  3. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.Μας δίνετε μόνο τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι:το ονοματεπώνυμό σας, ο αριθμός ταυτότητας (για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, αφού επιλέξετε να ψωνίσετε μέσω πιστωτικής), ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο).Μας δίνετε μόνο τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι:το ονοματεπώνυμό σας, ο αριθμός ταυτότητας (για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, αφού επιλέξετε να ψωνίσετε μέσω πιστωτικής), ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο).Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου χρειαζόμαστε το όνομα της επιχείρησης, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ που ανήκει, επάγγελμα, διεύθυνση της έδρας της και τηλέφωνο επικοινωνίας.Κατά τα λοιπά ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

    Θα χρειαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας (το e-mail, σας, ένα όνομα χρήστη και ένα password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή καταλόγων.

    Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας ήτοι τη συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και την ουσιαστική εξυπηρέτησή σας ώστε μένοντας ικανοποιημένοι να ξανασυνεργαστείτε με μας.

  4. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας έχετε εμπιστευτεί για να σας προσφέρουμε μια ουσιαστική εξυπηρέτηση:* Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε προμηθευτεί online.

    * Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας.

    * Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις και έρευνές σας.

    * Για να σας στέλνουμε ειδικές προσφορές και ενημερώσεις.

    Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας.

    Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

     

  5. Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η επιχείρηση χρησιμοποιεί την πλέον προηγμένη και αξιόπιστη τεχνολογία για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα.Περιορισμός ευθύνηςΔικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίαςΕυθύνη Χρήστη Όροι και προϋποθέσεις – Παραδόσεις εντός Ελλάδα Δωρεάν αποστολή εντός ΕΕ Δωρεάν αποστολή εντός ΕΕ Απόρρητο Συναλλαγών Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ασφάλεια

Η επιχείρηση αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

  1. Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall) : Η πρόσβαση στα συστήματα της επιχείρησης (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.
  2. Η εταιρεία μας προωθεί όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας στο σύστημα της Alphabank. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη /μέλος στη επιχείρηση είναι εμπιστευτικές και η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

  • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
  • Η επιχείρηση δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
  • Στην περίπτωση που η επιχείρηση χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
  • Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
  • Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
  • Ενημερωτικό υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους.

Όλες οι τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν στο site μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Οι τιμές δίνονται σε Ευρώ (€) .Οι τιμές που αναγράφονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας είναι οριστικές και περιλαμβάνουν συσκευασία, έξοδα αποστολής (μόνο για την Ελλάδα), Φ.Π.Α. , καθώς επίσης και την εκάστοτε ισχύουσα χρηματική εισφορά εναλλακτικής διαχείρησης συσσωρευτών του Π.Δ 115/2004. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0

ACCOUNT
ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ
Σύνδεση
Δημιουργία Λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, και για λόγους όπως περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Επαναφορά Κωδικού

Ξεχάσατε τον κωδικό; Παρακαλούμε εισάγετε το username ή το email σας. Θα λάβετε ένα σύνδεσμο, μέσω email, για τη δημιουργία νέου password.