Πολιτική Επιστροφών

Για οποιαδήποτε παραγγελια γινει σε μοκετες , πλαστικα η διαδρόμους τα οποια πρεπει να κοπούν σε συγκεκριμένες διαστασεις , δεν γίνονται δεκτές αλλαγές .  Η ευθύνη αφορά τον πελάτη και επιστροφές γίνονται δεκτές μονο για ελαττωματικά προϊόντα .

Τα προϊόντα των προσφορών δεν επιστρέφονται.

Τα χειροποίητα προϊόντα δεν επιστρέφονται.

Ως ιδιώτης, έχετε 10 ημέρες για να εγκρίνετε την αγορά σας. Μπορείτε να επιστρέψετε το προιόν σας μέσα σε 10 ημέρες και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Το προιόν πρέπει να είναι άθικτο και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Πρέπει να συσκευάσετε το προιόν με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο το λάβατε. Για επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων τα έξοδα μεταφοράς αποστολής – επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η επιστροφή θα ολοκληρωθεί αφού λάβουμε και εξετάσουμε τα επιστρεφόμενα αγαθά. Όταν μια επιστροφή ολοκληρωθεί, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την αγορά.

Εάν λάβουμε το επιστρεφόμενο αγαθό χωρίς το κατάλληλο σημείωμα επιστροφής της αποστολής, τα αγαθά θα επιστραφούν στον πελάτη με δικά του έξοδα.

ACCOUNT
ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ
Σύνδεση
Δημιουργία Λογαριασμού

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας


Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, και για λόγους όπως περιγράφονται στην πολιτική απορρήτου.

Επαναφορά Κωδικού

Χάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό μέσω email.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0